Voordat we gaan filmen is het belangrijk om te weten met welk doel jij jouw video on line wilt zetten en voor wie jouw videoboodschap is bedoelt. Aan de hand van jouw wensen, eisen en doelstellingen bepalen wij jouw ideale online videostrategie om er het hoogst mogelijke rendement uit te halen 

VIDEO STRATEGIE

Een effectieve video strategie is doorslaggevend voor het succes van elk bedrijf. Door de juiste doelgroep aan te spreken, relevante filmcontent te creëren en deze op de juiste platforms te delen, kan multimediale marketing een aanzienlijk rendement opleveren en jouw bedrijf winstgevender maken. 


VIDEO CONCEPT

Aansluitend op de strategie is een goed doordacht en weloverwogen videoconcept van belang voor het genereren van rendement en winstgevende leads. Het moet niet alleen uitnodigend en toegankelijk zijn voor jouw doelgroep, maar ook doelgericht om hen te enthousiasmeren en emotioneel te raken. 
 VIDEO PRODUCTIE

Tijd om te filmen en te monteren. Van idee naar realiteit. Alles wat we hebben bedacht en opgeschreven wordt vastgelegd op beeld en geluid en in post productie gemonteerd tot het eindproduct. Door het script en het story board weet je inmiddels in grote lijnen hoe jouw film er straks uit zal gaan zien. Maar zelfs met al die voorkennis blijft de oplevering van de definitieve versie altijd een magisch moment. 
Back to Top