Tegenwoordig ontkom je er niet meer aan om je product of je bedrijf online in beeld te brengen. Foto's alleen zijn tegenwoordig niet meer genoeg. Toekomstige klanten willen behalve zien ook horen en beleven met wie of met wat ze te maken hebben of met wie of wat zij te maken willen hebben. Mensen baseren hun keus op wat ze te zien krijgen. Natuurlijk kan je samen met je creatieve neefje met zijn iPhone een uit de losse pols geschoten filmpje maken. Behalve dat het heel sympathiek en goed bedoeld is, schiet het uiteindelijk zijn doel volledig voorbij. Je wilt je bedrijf of product zo professioneel mogelijk presenteren. En dat doe je uiteindelijk alleen maar met, u raad het al, professionals.  
Ondanks het grote aanbod aan professionele filmmakers weten veel mensen niet meteen waar ze dit onder zouden kunnen vinden en als je het al vindt, wat is een goede filmpresentatie? 
Once Aponno Time heeft hier een simpel concept op bedacht waarmee iedereen zijn bedrijf of product in eigen bewoording kort, bondig en professioneel kan presenteren door middel van een filmportret. 
Basispakketten

Veel mensen vinden zo'n persoonlijke filmportret een geweldig idee, maar hoe bedenk je het en als je al een idee hebt hoe leg je dat uit? Once Aponno Time ontneemt je al die keuzestress door je een standaard format aan te bieden. Hierbij is het voor jou alleen belangrijk dat je heel goed weet wat jij wilt vertellen. Wat er gefilmd wordt en hoe dat staat vast. Ja, het is een vast concept, maar omdat jij het zelf vertelt in jouw eigen vertrouwde omgeving zal het er altijd anders uitzien dan bij ieder ander die voor hetzelfde pakket heeft gekozen. 
Je hebt de keuze uit de volgende drie standaard pakketten.

⦁    Solo 
⦁    
Basic 
⦁  
 Plus 

Het basisidee is voor alle drie gelijk. Het verschil zit hem in de toegevoegde onderdelen per pakket. Deze pakketten bestaan uit de volgende onderdelen.
SOLO     
⦁    Oriëntatie gesprek
⦁    Basis idee
⦁    1 filmdag
⦁    1 man film crew 
⦁    Geluidsregistratie
⦁    Montage
⦁    Kleurcorrectie
⦁    We Transfer View
⦁    1 x aanpassen

Totaal: € 1.200,=
BASIC    
⦁    Oriëntatie gesprek
⦁    Basisidee
⦁    Presentatie
⦁    1 filmdag
⦁    2 man film crew
⦁    Apparatuurhuur Budget Cam
⦁    Montage
⦁    Kleurcorrectie
⦁    Kleurdesign
⦁    Basic lettertype
⦁    Achtergrondmuziek
⦁    We Transfer View
⦁    1 x aanpassen

Totaal: € 2.300,= 
PLUS    
⦁    Oriëntatie gesprek
⦁    Basisidee
⦁    Presentatie
⦁    1 filmdag
⦁    2 man film crew
⦁    Apparatuurhuur Budget Cam
⦁    Montage
⦁    Kleurcorrectie
⦁    Kleurdesign
⦁    letteranimatie & graphisch ontwerp
⦁    Achtergrondmuziek
⦁    Studio voice over
⦁    2 x We Transfer View
⦁    2 x aanpassen

Totaal: € 4.500,=
Binnen dit concept opereert Once Aponno Time als een één- of twee mans filmcrew. Daardoor kunnen de kosten tot een minimum worden beperkt. Er wordt niet gewerkt met acteurs. Het is een registratie van jezelf, jouw personeel, jouw bedrijf, jouw locatie.
 In het Solo pakket wordt gebruik gemaakt van alleen eigen apparatuur. In het Basic en het Plus pakket wordt gebruik gemaakt van extra gehuurde apparatuur wat afkomstig is van het verhuurbedrijf Budget Cam.
Ben je net begonnen met je eigen bedrijf, oefen je een bijzonder beroep uit en zit daarachter een uitzonderlijk of uniek verhaal, dan kan de actie Eye for an Eye weleens financieel aantrekkelijk zijn voor jou. Klik op de link en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.
Voor een geheel vrijblijvende uitleg, advies of een afspraak ga je naar contact en stuur mij een e-mail.
Back to Top