MOJO PROMO
De 9 man sterke formatie Mojo Man is even uit de schijnwerpers geweest, maar heeft zichzelf weer hervonden. Met een vernieuwde bezetting en een stapel nieuwe nummers in het repertoire is de gezamenlijke passie voor het samenspel weer terug. Mojo Man is er klaar voor met deze promo als startschot. Mojo Man is Back!    
RELAX MET EYE FOR AN EYE
Dit is een promotiefilm voor AHA massage en schoonheidssalon. AHA staat voor Aardige Handen in Actie en is gevestigd in Den Haag en Alphen aan den Rijn. Eigenares van AHA Ireen heeft zich als startende ondernemer aangemeld via de Eye for an Eye starters actie. Deze promo schetst in 1 minuut in woord en beeld een korte, maar duidelijke impressie van wat dit geweldige bedrijf zijn klanten heeft te bieden. Ben jij ook een starter? Ga naar de Actie pagina en bekijk de Eye for an Eye actie voorwaarden.

ZIEN EN GEZIEN WORDEN
Promotiefilm voor Rydon fietslampen. Een prachtig vormgegeven solide, zelf opladende, niet kapot te krijgen, aluminium fietslamp. Oer Hollands product voor elke fiets wereld wijd. Van deze promotiefilm bestaat dan ook een Engelstalige versie. 

PROFESSIONELE KNIEBESCHRMING
Kniebeschermers saai?... Op papier wel ja. UltraKnee vond het daarom hoogtijd om hun klanten eens op een andere manier te enthousiasmeren. En met werklui en bouwvakkers als klantenkring werd al snel duidelijk welk visueel voer het meest in de smaak zou vallen. Grappig, sexy, maar met een serieuze boodschap.

PERFECT GETAPT BIER
Promotiefilm voor het AquaFox  spoelsysteem.  Dit horeca spoelsysteem kom je tegenwoordig veelvuldig tegen in de spoelbak van horecagelegenheden in Nederland en België. AquaFox garandeert perfect getapt bier. In deze promotiefilm worden de vier stappen getoond die er voor zorgen dat perfect getapt bier geen uitzondering, maar regel is.

DEAR FRANCIS
Deze promotie film is gemaakt in opdracht van de akoestische coverband Dear Francis. Met deze film etaleren zij hun brede muzikale capaciteit en het aanstekelijke enthousiasme waarmee elk optreden wordt uitgevoerd.
Belangrijk element wat zij in de film naar voren willen laten komen is dat zij als band ook echt vrienden van elkaar zijn en plezier beleven aan het spelen met elkaar.  

MY DEAREST SISTERS a.k.a. MDS
Promotieclip voor de Haagsche akoestische formatie My Dearest Sister (MDS). Gefilmd in de Once Aponno Time studio in Den Haag. Het filmmateriaal is vervolgens geplaatst in een zogenaamde "Template". Dit is een zeer goede optie om de kosten te drukken, maar toch met een professionele uitstraling. Een template is namelijk een kant en klaar video format waar het beeld materiaal alleen nog maar in geplaatst hoeft te worden en waar je de tekst naar eigen wens kan aanpassen. Deze promotieclip is daar een voorbeeld van. Misschien iets voor jou.
Back to Top